Klussen bij vrienden

In de zomer van 2021 ben ik voor 2 weken afgereisd naar Tsjechië om te klussen bij vrienden. Ze hebben een mooi groot boeren erf gekocht in het plaatsje Břežany nad Ohří. Het doel is om daar een bed & breakfast te beginnen, maar er moet nog veel gedaan worden. Voor het gebouw waar de kamers voor de logees moeten komen heb ik voor in de ontbijtruimte een aantal meubels gemaakt. Ook heb ik geholpen met een aantal andere dingen. De objecten die ik heb gemaakt staan in het teken van het hergebruik van oude materialen.

Het is nog veel werk, maar ik hoop dat ik een steentje bij heb kunnen dragen in het werkproces.

De BAR:

Het werkproces van een grote oude roldeur die ik heb gemaakt tot bar.

De Tafel:

deze tafel heb ik gemaakt van een oude deur. 

De Legerkisten:

Deze oude legerkisten heb ik gemaakt tot zitjes. 1 Deksel miste, die heb ik op maat gemaakt van nieuw hout. Ik heb de deksels scharnierend gemaakt.

Het Bedboard:

Ik heb een bedboard gemaakt van het stuk wat over was van de grote oude roldeur.

Oude deur afhangen:

In het deurgat zaten eerst twee oude zelfgemaakte deuren die niet volledig sloten. we hadden een mooie deur gevonden om deze deuren te vervangen. deze deur hebben we vervolgens in het deurgat afgehangen.

Reacties zijn gesloten.