Vensterbanken

Inleiding

In de periode van november/december heb ik voor een buurtbewoner vensterbanken gemaakt. Deze Vensterbanken wilde de klant graag omdat de klant het uiterlijk van een tegelvensterbanken niet zo mooi vond en iets nieuws wilde met een gladdere uitstraling die meer bij deze tijd past.

Proces

Eerst heb ik samen met de klant besproken wat de klant precies wilde. Daarna heb ik alle voormalige vensterbanken ingemeten. Toen ik helder had wat de klant precies wilde, ben ik aan de slag gegaan met het maken van de offerte. Toen de klant akkoord was gegaan met de offerte, heb ik samen met de klant het materiaal ingekocht en kon ik snel aan de slag.

Alle ingekochte platen heb ik netto gezaagd en daarna de verschillende delen vastgeschroefd. Toen alle vensterbanken waren gemaakt heb ik de vensterbanken wit gegrond. Nadat alle vensterbanken gereed waren, ben ik naar de klant gegaan om ze te plaatsen. Hier heb ik meerdere dagen over gedaan. Als volgt: Hapjes uitgezaagd, proef gepast, Gelijmd aan bestaande vensterbank, Afgewerkt met kit. Hierna zijn de vensterbanken door de kant wit afgelakt.

Reacties zijn gesloten.