Zolderkamer interieur

In December 2021 heb ik voor een klant een zolderkamer interieur gemaakt. Het interieur bestaat uit een grote vensterbank in de lengte van de dakkapel (4m), Een kastenwand onder de vensterbank en aan de andere kant van de kamer een knieschot met schuifpanelen.

Het Proces:

Eerst ben ik bij de klant geweest om helder te krijgen wat de wensen van de klant waren. Daarna heb ik de ruimte ingemeten.

Na het inmeten ben ik een ontwerp gaan maken en daarna aan de hand van de benodigde materialen en gereedschappen een offerte gemaakt.

Na goedkeuring van de klant ben ik aan de slag gegaan met het realiseren van de vensterbank. eerst heb ik de delen samen gesteld, daarna op kleur gebracht en tot slot pasgemaakt in de ruimte.

Na het plaatsen van de vensterbank ben ik begonnen met het op maat maken van de delen voor de kastenwand, de delen heb ik met houtverbinders vastgezet en daarna het geheel op kleur gebracht.

Toen de kastwand klaar was, ben ik verder gegaan met het maken van de schuifpanelen en heb ik de rails aan de wand bevestigd. Vervolgens heb ik de rollers op de panelen gemonteerd en de schuifpanelen in de rails gehangen. Daarna het geheel mooi wit geschilderd.

Vóór:

Na:

Reacties zijn gesloten.